Skip to content Skip to footer
LETNJI KAMP APATIN 2024
Tradicionalni Letnji karate kamp KSV se održao od 11. do 17. jula u Tehničkoj školi sa domom učenika u Apatinu. Sportisti su imali dva treninga u toku dana, a trenažni…
LICENCIRANJE ZA TRENERE, SUDIJE I MENADŽERE
U nedelju, 14.07.2024. godine održano je licenciranje za trenere, menadžere i sudije u Apatinu. Predavanja su vodili prof. dr Strahinja Tepavčević i svetski sudija, Milan Kovačević, koji je održao je…
VOJVOĐANSKI SPORTISTI ZABLISTALI U POREČU
WKF Youth camp i Youth Karate Cup se održao od 24. do 26. juna 2024. godine u Poreču. Treninge su vodili najbolji svetski karatisti u katama i borbama. Izvanredan rezultat…
Karate Savez Vojvodine

KARATE - Sportski fenomen XX VEKA

Talas ekspanzije karatea šezdesetih godina prošlog veka koji je zahvatio našu zemlju, svoje prve korene, vuče upravo iz Vojvodine. Japanski džudo majstor Nagaoka 1962. godine u Novom Sadu, demonstrira, po prvi put, elemente karatea. Prvo medijsko TV predstavljanje dogodilo se u leto 1966. godine na plaži Tamiš, kod mosta, kada je TV Beograd snimio trening karate kluba „Dinamo“ iz Pančeva. Karate je brzo stekao mnogo poklonika, naročito među školskom i studentskom omladinom, tako da u tom periodu dolazi do osnivanja većeg broja klubova u Vojvodini, sa nekoliko hiljada članova. 

NAŠI INSTRUKTORI

Tim naših trenera čine mladi ljudi koji su imali odlične rezultate kao takmičari i koji danas svoje veliko iskustvo i znanje prenose mladim talentovanim takmičarima. 

Slobodan BITEVIĆ

Selektor KSV za borbe

Predrag STOJADINOV

Selektor KFS za borbe

Dušan VUKELJA

Trener KSV za borbe
Change Yourself

Načela trenažnog procesa

Piter Bowman

The trainer knows his stuff and is passionate about helping you to achieve your own health and fitness goals. The workouts are always different and I look forward to each session. Thank you so much!

Piter Bowman

Client
Jennifer Lee

These programs will change your life! I have tried several of them and Love Your Body is my favorite. Coach puts so much detail into these programs to give you exactly what you need! Highly recommended!

Jennifer Lee

Client
Linda Moore

I have been working with Alex for almost a year now, and I couldn’t be happier with the results and experience. I have learnt so much from Alex, he is willing to share his expert knowledge and help!

Linda Moore

Client
calendar

Event Schedule

Personal Blog

Recent Articles

Kontakt

Obratite nam se

Ukoliko imate neko pitanje za nas kontaktirajte nas.

Adresa

Masarikova 25/121000 Novi Sad, Srbija

Kontakt detalji

karatesavezvojvodine@gmail.com+381 (0)21 65-71-782
Strahinja Tepavčević – predsednik KSV

KSV živi i razvija se kao autentična i jedinstvena organizacija, koja ne samo što postiže vrhunske takmičarske rezultate, već i neguje ostale vrednosti (biološko – zdravstvene, sociološko – kulturološke i etičko – vaspitne). To što je KSV danas sportska karate institucija, u celosti je zasluga mojih saradnika, prijatelja, sportista i sportskih stručnjaka, koji nisu štedeli ni vremena ni truda u nastojanju da je usavrše do njenog sadašnjeg stanja perfekcije. Što se tiče moje uloge, ne smatram je ništa vise, do ulogom jednog voditelja ceremonije, koji je imao tu sreću da se pojavio u pravog trenutku, na pravom mestu i iskoristio pruženu priliku.

Strahinja Tepavčević – predsednik KSV

Predrag Stojadinov – Svetski i evropski šampion

Sa vrhunskim stručnim kadrovima sa kojima raspolaže, KSV je izgradio svoju specifičnu karate školu, prepoznatljivu i izvan granica naše zemlje. Odlična organizovanost, permanentno školovanje trenerskog i sudijskog kadra, letnji i zimski kampovi, izuzetno kvalitetan sistem takmičenja, omogućili su postizanje vrhunskih takmičarskih rezultata. KSV je unapređivao svoju aktivnost organizovanjem brojnih seminara, stručnih simpozijuma i velikih domaćih i međunarodnih takmičenja. Kao jedan od tri regionalna saveza, KSV je dao veliki doprinos radu Karate federacije Srbije i bio pokretačka snaga u razvoju karate sporta u Srbiji. Na sadašnjim generacijama takmičara, trenera i sudija KSV, je obaveza i čast da ovaj uspešan put nastave i u narednom periodu.

Predrag Stojadinov – Svetski i evropski šampion

Slobodan Bitević – Svetski i evropski šampion

Izuzetno mi je velika cast, što sam od samog svog karate početka, deo najuspešnijeg regionalnog saveza u Evropi. Da bi se dosanjali i napravili ovakvi rezultati, kakve KSV ima, potrebna je velika podrška u organizacionom smislu. Zbog toga, veliku zahvalnost osećam prema prof. dr Strahinji Tepavčeviću, čoveku koji je kreator svih uspeha Saveza. Čoveku koji mi je lično pomogao u mojih sportskim uspesima i prepoznao moje sportske i ljudske potencijale. KSV je jedna velika porodica koja je uvek tu, na usluzi klubovima, trenerima, takmičarima i svima. To je snaga našeg tima. Najbolje tek sledi od nas

Slobodan Bitević – Svetski i evropski šampion

Slavoljub Piper – predsednik KFS, potpredsednik EKF

Kao nekadašnji šampion i dugogodišnji reprezentativac Jugoslavije, nešto kasnije i selektor reprezentacije Jugoslavije, a sada dugogodišnji predsednik Karate federacije Srbije i potpredsednik Evropske Karate federacije, imao sam čast i zadovoljstvo da budem svedok svih velikih sportskih i organizacionih uspeha sportista i rukovodstva KSV. Posebno mesto, ne samo u KSV, već i u KFS, a i šire, zauzima prof. dr Strahinja Tepavčević, koji je od samog početka u karate sportu Srbije i nekadašnje Jugoslavije. Profesor Tepavčević je dao ogroman doprinos u razvoju karate sporta na prostorima Republike Srbije i bivše Jugoslavije. KSV, na čelu sa prof. dr S. Tepavčevićem, pokretač je svih pozitivnih pitanja vezano za karate sport u Republici Srbiji. Organizovao je do sada 17 Naučno–stručnih simpozijuma na temu „NAUKA I KARATE SPORT“. KSV je iznedrio brojne dokazane evropske i svetske šampione. Jedan od njih je Predrag Stojadinov, koji je poneo i epitet najuspešnijeg i najboljeg selektora Srbije u karate sportu. Pod njegovim stručnim rukovodstvom, Srbija je 2010. godine na Svetskom prvenstvu, po broju osvojenih zlatnih medalja, bila najuspešnija zemlja sveta.

Slavoljub Piper – predsednik KFS, potpredsednik EKF

Amy Walker

Fitness Trainer

John Lewis

Fitness Trainer

Diana Green

Yoga Instructor

Natalie Jones

Stretching Instructor

Nicki Carter

Fitness Coach

Jane Lee

Nutrition Expert
Menu

ThemeRex © 2023. All Rights Reserved.